Shqip (info shkurt)

Berry Sheqerolli

“PĂ«rshĂ«ndetje!”

Egberamin “Berry” Sheqerolli

i lindur në Leverkusen (Gjermani) në vitin 1975, është një biznesmen dhe artist me origjinë shqiptare.

Ai është themelues dhe drejtor i kompanisë së marketingut online INMINGA dhe gjithashtu punon në projekte artistike në fushën e muzikës, filmit dhe fotografisë.

Berry jeton me familjen dhe Labradorin e tij në shtëpinë e tij të zgjedhur të Mynihut.

Ai është i angazhuar për personat në nevojë si dhe për punën sociale të fëmijëve dhe të të rinjve dhe është një pronar i lumtur i Labradorit ;-)

Mos u shqetëso. Jeto!

Berry Sheqerolli Karriera Profesionale

“Thuhet qĂ« ju jeni ajo qĂ« bĂ«ni…”

Viti i lindjes: 1975
Edukimi: Administrim Biznesi, Marketing Online
Pozicioni aktual: Drejtor INMINGA Online Marketing

1991-1995 Transmetimi në radio, menaxhimi i ngjarjeve, Marketingu

Gjatë shkollimit të tij Berry Sheqerolli moderoi një program rinor në radio lokale dhe themeloi në vitin 1993 në moshën 18 vjeç kompaninë e tij të parë në menaxhimin e eventeve. Ai organizoi koncerte ndërrajonale hip hopi dhe ngjarje të teknologjisë dhe i reklamonte ato nëpërmjet radios dhe reklamave të shtypura.

1996-1998 Themelet Komerciale, Shitje & Marketing

Pas përfundimit të kualifikimit të tij të kolegjit dhe shërbimit të mëvonshëm civil, ai u shpërngul nga Düsseldorf në qytetin e tij të adoptuar të Mynihut. Ai punoi gjatë fundjavave në aktivitetet e tij dhe gjatë ditëve të javës si praktikant, më pas si nëpunës shitjesh dhe më pas si asistent i shitjes dhe marketingut, përpara se të vendoste të fillonte një trajnim të shëndoshë komercial si një nëpunës industrial.

1999-2005 Studimet në Administrim Biznesi, Dizajn Webi dhe Marketing Online

Gjatë formimit të tij komercial, ai vazhdoi të organizonte evente në muzikë elektronike me ekipin e tij. Në vitin 1999, vijuan faqet e para të internetit për evente dhe në vitin 2000 Berry lançoi promovimin e parë në internet për një event madhështor në Berlin. Pas përfundimit të formimit të tij në vitin 2001, Berry u përqendrua më shumë në karrierën e tij të biznesit, duke punuar në shitjen dhe menaxhimin e llogarisë kryesore dhe duke zgjeruar njohuritë e tij në Ueb Dizajn dhe Marketing Online. Ndërkohë, ai studioi për administrim biznesi dhe marketing në Mynih për disa semestra, por u largua nga universiteti dhe gjithashtu përfundoi aktivitetin e tij në menaxhimin e eventeve, duke u fokusuar në shitjet dhe marketingun online.

2006-2007 Themelimi i Agjensisë së Marketingut Online

Në vitin 2006, ai krijoi një agjensi të marketingut online (sot: INMINGA) si një tregtar i vetëm me një fokus në marketingun e motorit kërkues, ueb dizajn dhe marketing email. Fillimisht i dedikuar për projektet e filialeve të veta, dhe u ndoq shpejt nga klientët e parë të biznesit. Në vitin 2007, ai mori ofertën për të punuar për një kompani globale të teknologjisë në shitje dhe për të fituar përvojë ndërkombëtare.

2008-2015 Karrierë në Startups dhe Korporatat Globale

Paralelisht me agjensinë e tij të marketingut online, Berry punoi në shitjen dhe marketingun e motorëve të kërkimit për një grup marketingu online amerikan midis 2008 dhe 2009. Që nga viti 2009 deri në vitin 2010, ai më pas ka zgjeruar B2B dhe shitjet e marketingut online për një startup në Hamburg si drejtor i shitjeve dhe ka zhvilluar një aplikacion të suksesshëm iPhone gjatë kësaj kohe. Nga viti 2011 deri në vitin 2012, ai më pas ndërtoi zyrën e Mynihut për një fillim të marketingut me seli në Berlin dhe plotësoi shërbimet e agjensisë së tij të marketingut në internet me fushat e marketingut dhe retargetimit të ekranit. Në vitin 2012, Berry u ble nga një grup tjetër amerikan NASDAQ si Senior Online Marketing Consultant duke u fokusuar në reklamimin e motorëve të kërkimit të Google. Ndërmjet 2012 dhe 2015, ai gjithashtu zhvilloi një produkt SEO për kompaninë derisa të ishte gati për tregun dhe këshilloi klientët kryesorë dhe kompanitë e mesme për çështje të ndryshme të marketingut në internet.

2015 Riemërtimi i Agjensisë së Marketingut Online në INMINGA dhe transformimi në një korporatë

Në verën e vitit 2015, Berry emëroi ish agjensinë e marketingut online INMINGA dhe transformoi pronësinë e vetme në korporatën INMINGA, me qëllim krijimin e një agjensie të marketingut online transparente dhe me veprim të shpejtë që plotëson nevojat dixhitale më të rëndësishme të kompanive, si dhe partneritetin global.

Sot

Sot, Berry mbështet klientët e biznesit në fusha të ndryshme të marketingut online me kompaninë INMINGA dhe ekipin e tij dhe transmeton shumë vitet e tij të përvojës në seminare për sipërmarrësit si dhe tek të interesuarit e marketingut online.

REGJISTROJ NEWSLETTER !!!

🇬🇧 Newsletter
🇩🇪 Newsletter

Kontakt

“Ti mund tĂ« mĂ« kontaktosh kĂ«tu nĂ« gjermanisht, anglisht ose shqip. Faleminderit. “

Pajtohem që detajet e mia nga forma e kontaktit do të mblidhen dhe përpunohen për t'iu përgjigjur kërkesës sime. Të dhënat do të fshihen pas përpunimit të kërkesës suaj. Shënim: Ju mund ta revokoni pëlqimin tuaj për info@sheqerolli.com në çdo kohë për të ardhmen .Për informacion të detajuar mbi mënyrën e trajtimit të informacionit të përdoruesit, ju lutem shihni politikat e mia të Datenschutzerklärung (Gjermanisht) *